Responsive menu
Vochtbestrijding in en rond Vlaanderen
De expert in opstijgend vocht

Garanties, opvolging en offerte

HUISZWAM: WELKE GARANTIE BIEDEN WIJ U?

We garanderen u dat zich in de behandelde zones 10 jaar lang geen nieuwe schimmels van huiszwam zullen ontwikkelen. Die garantie geldt op de verplaatsingen, de werkuren en de producten. Uiteraard vragen wij u om de vochtbron die de schimmelvorming mogelijk maakte te verwijderen en tijdens de renovatiewerken enkele vuistregels te hanteren.

BEHANDELING VAN HUISZWAM: WELKE OPVOLGING BIEDEN WIJ U?

Na een behandeling tegen huiszwam, we raden onze klanten altijd een controlebezoek aan vóór de start van de renovatiewerken. Zo kunnen we nagaan of de schimmels volledig werden uitgeroeid. Na die technische controle ontvangt u een document met vermelding van onze adviezen, conclusies en desgevallend beslissingen omtrent bijkomende interventies. Die service van onze experts is volledig gratis.

GRATIS OFFERTE VOOR DE BEHANDELING TEGEN HUISZWAM: WAT MOET U DOEN?

Onze offertes voor de behandeling tegen huiszwam zijn gratis. U belt gewoon naar het gratis nummer 0800 900 05 of vult ons contactformulier in. Een van onze schimmelexperts komt bij u langs voor een grondige en volledig gratis diagnose. Zonder al hout weg te halen, gaat onze expert na welke schimmelsporen zichtbaar zijn. U krijgt ook begeleiding bij het indienen van een dossier bij uw verzekering.

Terug naar de lijst