Responsive menu
Vochtbestrijding in en rond Vlaanderen
De expert in opstijgend vocht

Vochtproblemen: 30 jaar vakkennis

Vochtigheid : Klanten referenties

We worden dagelijks geconfronteerd met allerlei problemen: Problemen met opstijgend vocht, problemen met vochtige kelders, problemen met vocht onderaan muren, problemen met vochtige gevels. En ook problemen met huiszwam.

Onze technische adviseurs hebben ervaring met de meest doeltreffende technieken. Ze saneerden intussen de woning van duizenden Belgen. We laten die vele klanten hieronder graag aan het woord.

Stuur ons uw getuigenis door

Témoignages - Expert humidité
(...) Mijn echtgenote en ik waren verbaasd dat het allemaal zo eenvoudig ging. De technicus die voor de offerte langskwam, heeft alles duidelijk uitgelegd. We waren meteen gerustgesteld. We kregen een overzichtelijke offerte, waaraan ze zich keurig hebben gehouden…

Olivier D., Itter

Témoignages - Expert humidité
Ik wilde u even bedanken voor uw snelle interventie en uw bereidheid om te helpen. (…) We zijn heel tevreden en zullen uw firma zeker aanbevelen.

Sandrine D., Elsene

Témoignages - Expert humidité
(...) Toen we tijdens renovatiewerken houtzwam ontdekten, werd ons verteld dat we een enorm probleem hadden. Uiteindelijk, na een doeltreffende interventie, bleek het slechts een kleine tegenslag.

Jacques V.B., Waremme

Témoignages - Expert humidité
Hartelijk dank! De muren van de kinderkamer zijn definitief en helemaal droog. Een schitterend kerstgeschenk!

Laetitia H., Leuven

Témoignages - Expert humidité
(...) Wat ons uiteindelijk echt over de streep trok, was de prijs. We hebben verschillende offertes aangevraagd, en jullie waren duidelijk de goedkoopste…

Jan D., Antwerpen

Témoignages - Expert humidité
Uw prijs lag zo laag dat we ons een beetje zorgen begonnen te maken ☺. Maar, laat me benadrukken dat u echt kwalitatief werk aflevert.

Arthur L., Jambes

Témoignages - Expert humidité
Een pluspunt was dat Dromursec ons actief heeft geholpen: om onze problemen met huiszwam aan te pakken én om het dossier en de papieren voor de verzekering in orde te brengen.

Mieke S., Keerbergen