Responsive menu
Vochtbestrijding in en rond Vlaanderen
De expert in opstijgend vocht

Garanties, opvolging en offerte

Behandeling van uw vochtige gevel: welke garantie bieden wij u?

Op een vochtbehandeling van een poreuze gevel geven we 10 jaar garantie. Die garantie geldt op de verplaatsingen, de werkuren en de producten.

BEHANDELING VAN UW POREUZE GEVEL: WELKE OPVOLGING BIEDEN WIJ U?

We raden onze klanten altijd minimaal één controlebezoek aan, zodat we kunnen nagaan of uw muren van uw gevel helemaal droog zijn. Na die technische controle ontvangt u een document met vermelding van de uitgevoerde tests, onze adviezen, conclusies en desgevallend de noodzakelijke interventies die onder garantie vallen. Die service van onze technische adviseurs is volledig gratis.

GRATIS OFFERTE VOOR DE BEHANDELING VAN UW POREUZE GEVEL: WAT MOET U DOEN?

Onze offertes voor de behandeling van een poreuze of vochtige gevel zijn gratis. U belt gewoon naar het gratis nummer 0800 900 05 of vult ons contactformulier in. Een van onze technische adviseurs komt bij u langs voor een grondige en volledig gratis analyse. U mag gerust zijn: we stellen nooit een interventie voor die uw probleem niet definitief oplost. Vochtproblemen kunnen verschillende oorzaken hebben (lekken, infiltraties, condensatie,…). Kunnen we u niet de meest aangewezen en meest doordachte oplossing bieden, dan zullen onze professionele technische adviseurs u uitleggen wat u het best doet.

Terug naar de lijst