Responsive menu
Vochtbestrijding in en rond Vlaanderen
De expert in opstijgend vocht

Behandeling: hydrofuge gevel

EEN POREUZE GEVEL: HOE KUNNEN WIJ DIE BEHANDELEN?

Niet-geschilderde gevels kunnen worden behandeld met oplossingen op basis van hars, die in de poriën van het materiaal doordringen. Er bestaan meerdere producten van uiteenlopende kwaliteit die met verschillende technieken kunnen worden aangebracht.

GEVELS WATERAFSTOTEND MAKEN?

Hydrofugatie is de beste techniek om het vocht in uw gevel te behandelen.

Wij kiezen altijd voor hydrofugatie om een vochtige gevel te behandelen: een techniek op basis van vloeibare producten, die een homogene impregnatie en een verzadiging van de materialen garandeert. Crèmes zijn dan weer heel geschikt voor deur- en raamopeningen. Worden de producten niet vakkundig aangebracht (en wordt de saturatiedrempel overschreden), dan kunnen er onuitwisbare sporen achterblijven.

We gaan nooit producten verstuiven.

GEVELS WATERAFSTOTEND MAKEN: WELKE PRODUCTEN GEBRUIKEN WE?

We ontwikkelden Dromurcil® FAC om vochtige gevels waterafstotend te maken, een complexe oplossing met silaan-siloxaan polymeren. Het gaat om een hoogwaardig product van Duitse oorsprong. De mate waarin de polymeermoleculen van uiteenlopende grootte in de poriën van het materiaal doordringen, verschilt telkens. De Dromurcil® CR FAC crème is vergelijkbaar, hoewel hij meer actieve bestanddelen bevat. Onze duurzame aanpak, die rekening houdt met uw welzijn en het leefmilieu, vermijdt het gebruik van oplossingen op basis van solventen. We produceren enkel micro-emulsies op waterbasis. Die niet-giftige producten voldoen aan de nieuwste milieuvoorschriften.
Dromurcil® FAC – als oplossing of crème – is een kwalitatief hoogwaardig product dat uitzonderlijke prestaties laat optekenen:

  • Uitzonderlijk stabiel na polymerisatie
  • Goed bestand tegen UV-stralen
  • Hoog penetrerend vermogen (dringt 2 tot 10 mm diep in de gevelmaterialen door)
  • Dichting van microscheurtjes tot 300 micron
  • Laat de muren ‘ademen’. Dampdoorlatend
  • De kleur, noch de textuur van uw gevel verandert
  • Er blijft geen film achter
Terug naar de lijst